KFC – Leer hoe je kunt solliciteren voor banen

Als je geïnteresseerd bent in een baan in de fastfoodindustrie, heeft KFC vaak veel mogelijkheden beschikbaar. Hier lees je hoe je kunt solliciteren voor een functie bij een lokale KFC-franchise of bij hun nationale kantoren.

KFC heeft meer dan 960 restaurants en een hoofdkantoor, dat voortdurend op zoek is naar gemotiveerde individuen om zich bij hun team aan te sluiten.

ADVERTISEMENT

Als je wilt werken voor een van ‘s werelds grootste fastfoodketens, lees dan hier hoe je online kunt solliciteren.

Hoe is het om bij KFC te werken?

Werken bij KFC kan een verrijkende ervaring zijn voor degenen in de fastfoodsector. Je kunt voordelen zoals flexibele uren, een competitief salaris en kansen voor promotie en professionele ontwikkeling ervaren.

Vaardigheden en Mogelijkheden

Het is een plek waar je je klantenservicevaardigheden kunt aanscherpen en kunt gedijen in een dynamische, teamgerichte omgeving.

ADVERTISEMENT

Met talloze vestigingen in het hele land, is er geen tekort aan openstaande functies. Je salaris varieert afhankelijk van je rol en eerdere ervaring.

Aan de andere kant kunnen er ook wat moeilijkheden zijn bij het werken bij KFC, zoals lange diensten en drukte tijdens piekuren.

Persoonlijke Pasvorm

Of KFC bij jou past, hangt uiteindelijk af van jouw persoonlijke smaak, carrièreaspiraties en werkbenadering.

ADVERTISEMENT

Baan Zoeken

Het vinden van een baan kan uitdagend zijn, dus bekijk onze sectie Werkmogelijkheden om te zien of er iets is dat je interesseert.

Beschikbare banen bij KFC

KFC biedt verschillende functies aan, of je nu geïnteresseerd bent in werken in een restaurant of op kantoor. Er zijn fulltime, deeltijd- en flexibele banen.

De beschikbare posities zijn onder andere:

 • Koks en Kassamedewerkers – Bereiden voedsel en verwerken transacties; gemiddeld salaris: $10-$12 per uur.
 • Ploegleider – Toezicht houden op restaurantoperaties tijdens diensten; gemiddeld salaris: $12-$15 per uur.
 • Teamlid – Helpen bij diverse restauranttaken; gemiddeld salaris: $9-$11 per uur.
 • Restaurant General Manager – Leiding geven aan de algehele restaurantoperaties; gemiddeld salaris: $40.000-$50.000 per jaar.
 • Assistent-manager – Ondersteunen van de manager in de dagelijkse operaties; gemiddeld salaris: $30.000-$35.000 per jaar.
 • Klantenservicemedewerkers – Behandelen van klantvragen en problemen; gemiddeld salaris: $10-$12 per uur.
 • Marketing- en reclameprofessionals – Ontwikkelen van promotiestrategieën; gemiddeld salaris: $45.000-$55.000 per jaar.
 • Administratief personeel – Uitvoeren van kantoortaken; gemiddeld salaris: $30.000-$35.000 per jaar.
 • Ondersteunend personeel – Assisteren bij diverse ondersteunende taken; gemiddeld salaris: $10-$13 per uur.
 • Personeel van Human Resources – Beheren van personeelsrelaties; gemiddeld salaris: $45.000-$50.000 per jaar.
 • Professionals op het gebied van informatietechnologie – Onderhouden van IT-systemen; gemiddeld salaris: $50.000-$60.000 per jaar.

Werken bij KFC kan leiden tot carrièregroei en vooruitgang binnen het bedrijf.

Je kunt eenvoudig solliciteren voor een baan op de KFC-website via je internetbrowser door de volgende stappen te volgen:

Hoe solliciteren voor banen bij KFC

Het solliciteren naar banen bij KFC omvat een reeks stappen om u door het aanvraagproces te begeleiden.

Dit is wat u moet doen om te solliciteren voor banen bij KFC:

 • Stap 1: Ga naar de KFC-website en zoek de carrières sectie.
 • Stap 2: Gebruik de zoekbalk om de baan te vinden waarin u geïnteresseerd bent. U kunt ook banen filteren op locatie om iets dicht bij u te vinden.
 • Stap 3: Er verschijnt een lijst met banen. Lees de jobomschrijvingen zorgvuldig door om te begrijpen wat elke baan inhoudt. Wanneer u een baan vindt die u leuk vindt, klikt u op ‘Nu solliciteren’.
 • Stap 4: Als u geen account heeft, moet u er een aanmaken. Zodra u bent ingelogd, vult u het sollicitatieformulier in met al uw gegevens. Controleer voordat u het indient uw informatie dubbel om er zeker van te zijn dat deze correct is.

Alternatief

Als je geen geschikte baan bij KFC vindt, kun je je gegevens indienen bij hun database.

Zij zullen contact met je opnemen wanneer er een passende functie beschikbaar komt. Om bij een KFC-franchise te werken, heb je nodig:

 • Een geldig ID.
 • Beschikbaarheid om te werken in de detailhandel, inclusief weekends en feestdagen.
 • Ten minste een kwalificatie van klas 10 of gelijkwaardig.
 • KFC kan controles uitvoeren op werknemers, zoals criminele en kredietcontroles.

Voordelen van werken bij KFC

KFC biedt een competitief salaris voor haar werknemers. Naast het salaris genieten werknemers van verschillende voordelen. 

Sommige voordelen vereisen een bepaalde anciënniteit, wat betekent dat je een bepaalde tijd moet werken voordat deze beschikbaar zijn.

Gezondheids- en Medische Dekking

Veel KFC-medewerkers ontvangen een ziektekostenverzekering, inclusief tandheelkundige en oogzorg. Medewerkers zijn ook verzekerd voor ziekenhuisopname, dus medische kosten zijn geen zorg.

Loopbaangroei en kansen bij KFC

KFC biedt ontwikkelingsprogramma’s voor loopbaanontwikkeling.

Deze programma’s creëren talrijke kansen voor werknemers die hogere posities ambiëren. De trainingsprogramma’s van KFC bereiden je voor op verhoogde compensatie en extra verantwoordelijkheden.

Pensioenplannen

KFC hecht veel waarde aan een veilige toekomst voor haar medewerkers. Het bedrijf biedt pensioenplannen voor iedereen aan. Het bedrijf zorgt ervoor dat jouw spaargeld wordt gematcht om een ​​helderdere toekomst te garanderen.

Vergroot Je Kansen om Aangenomen te Worden

Diverse strategieën kunnen je kansen op een baan vergroten. Houd deze suggesties in gedachten tijdens het sollicitatieproces.

Nauwkeurige Gegevensindiening

Als u het online aanvraagformulier invult, zorg ervoor dat elk detail nauwkeurig is.

Typfouten kunnen uw aanvraag vertragen en u mogelijk dwingen om opnieuw te solliciteren. Controleer uw aanvraag dubbel voordat u deze indient.

Grijp het Interview aan

Veel sollicitanten struikelen bij het sollicitatiegesprek vanwege een gebrek aan begrip. 

Onderzoek en bereid je voor door je vertrouwd te maken met veelvoorkomende vragen tijdens sollicitatiegesprekken en KFC’s missie.

Opvolgen

Het is normaal dat je niet meteen een reactie krijgt terwijl ze je sollicitatie en achtergrond bekijken.

Als je na een paar dagen geen update hebt ontvangen, stuur dan een follow-up e-mail om je dankbaarheid en interesse te uiten.

Conclusie

Werken bij KFC biedt diverse voordelen en carrièremogelijkheden, waardoor het dagelijks veel sollicitanten aantrekt. 

Het kennen van het sollicitatieproces is essentieel om je kansen op een baan te vergroten. Bekijk nu hun website om je baan veilig te stellen en te genieten van alle voordelen!

Lees in een andere taal